Ninja.

Standard

Nu har Ninja åkt hem. Har varit roliga dagar med henne då jag har fått lära känna många av hennes bra och mindre bra sidor. Jag byggde upp en bra känsla för henne och hon passade verkligen in i vår livsstil och familj, så jag har bestämt att ta hand om henne i 6 månader, medan Sandra känner om hon trivs i USA. Sedan får vi se om jag tar över henne. Hoppas det blir så, eftersom jag lär fästa mig vid denna lilla sötis det närmsta halvåret!

Jag har inte bestämt vad vi ska göra tillsammans än, men efter att ha provat agility så är jag rätt säker på att vi kommer köra det. Det är ju kul att börja på en ny sport tillsammans som ingen annan har gjort ”grovjobbet” innan, eller vad man ska säga..  Men eftersom hon är så duktig på sök och verkar älska det, så får vi se om jag ska fortsätta med det.. Mycket möjligheter öppnar sig! Men det bästa är att allmänlydnaden finns där, så det är så mycket lättare att ge mer tid till Rusa och fördela tiden bättre mellan dom. Det gäller ju både i vardag och träning, om man jämför med att ta en ung hund, eller en valp….

Spännande! Men nu ska jag sova, imorgon kommer fadern till hemmet, blir kul!

ps. vi var och vallade lite. Rusa är fortfarande galen, och jag kan ingenting. Men vi lyckdes göra några grejer som jag ville iallafall.. hahaha!

2 reaktioner på ”Ninja.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s