Klockan 5.

Standard

Foto: Julia

Tidig morgon. Äter frukost men har inget att kolla på internet, så jag passar på med ett inlägg innan vi åker.

Igår så var jag och Sigrid och Julia iväg till Brevik utanför Tyresö och skulle vattna får. Egentligen så får jag valla när jag är där också, men det var så varmt, och så kände jag att jag måste lära mig lite mer först. Tror inte jag klarar detta själv.. Svårt!

Sen åkte vi ut till ett supermysigt naturreservat och badade hundarna. Jag hade tänkt bada mig själv också, men glömde badkläderna i bilen.. Varmt var det iallafall. Hundarna var galna och hoppade från bryggor hit och dit..

Efter det så körde vi lite rapport träning. Det var roligt, men Rusa hade glömt allt. Hon fick 3 skick på ca 100 m. Till mig hade hon tjuvstartat, men från mig hade hon svårt att lämna stället. Speciellt eftersom det fanns Pussy kattmat mycket närmare än 100 m! (dvs. 10 m bakom oss). Fick gömma det i trädet, efter lite tvekan sprang hon. Insåg iallafall att Pussy kattmat är värt mer än allt än så länge. Bra att veta! Efter det fick Kaj och Aika springa, och sen när vi gick tillbaka så var planen att skicka Rusa på vägen. Jag gick en bit (vi var på 200 m från A när vi skickade), och Rusa ville verkligen framåt. Bra! När hon var extra sugen så släppte jag och hon fick springa, då gick det bra!

Det är riktigt kul med rapport. Men gud vad svårt att hinna med alla sporter på ett bra sätt! Jag måste fundera lite på vad jag har tid att göra och satsa på. Funderingarna följer med mig till Frankrike.

Nu ska vi åka iväg. Jag väntar mig mycket bilduppdateringar via mobilen! Hoppas det funkar… Spännande 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s