Spår, spår, spår… och promenad.

Standard

20110826-153145.jpg

Har gått en promenad med gästerna på ca en mil. Det var trevligt med lunch emellan. Vi var nog borta i några timmar iallafall. Jag la spåret på vägen ut, och tog det på vägen hem, så de var nog kring 3 timmar gamla. Rusa fick ett spår på ca 70 m, som hon ändå klarade relativt ok. Jag känner inte att hon har blivit bättre, men hon klarar sig iallafall fram.. Det känns också som att motivationen finns där, så det är bara att kämpa på.

Ninja fick ca 350-400 m eller nåt sånt. Det blev lite tajt med mark på slutet så sista pinnen och slutet kom ganska nära varann. Jag hade iallafall gått rätt kringelkrokigt och det kändes som det kanske till och med var lite lätt för Ninja. Det kändes som hon spårade på och slarvade lite.. Men hon kom iallafall in med alla pinnar… Tror jag ska lägga lite andra saker i spåret så man inte vet vad man hittar riktigt, kanske något mindre som hon måste vara mer noggrann med för att hitta..

Vore dock skönt om jag kunde få lite info från Sandra hur hon har tränat innan…

Sen har dom förstås badat och sprungit som tokar. Rusa blir helt galen när hon får sand under tassarna. Kul att se! Ikväll ska vi på middag för att få mer info om rapportlägret. Ska bli spännande… Tror Rusa och Ninja får följa med..

20110826-153230.jpg

20110826-153253.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s