Rapportbelöning.

Standard

Foton; Julia

Eftersom jag är så omotiverad att plugga just nu så hade jag bestämt att jag skulle belöna mig med lite hundträning ifall jag lyckades skriva iallafall två stycken på arbetet som ska vara inne på fredag. Det funkade rätt bra faktiskt, för efter flera dagars ångest och icke-presterande så lyckades jag iallafall skriva lite! Hade bestämt träningsträff med Julia för att köra lite rapport, och nu fick jag det konfirmerat.. Ingen tvekan här inte… Körde ca 100 m och slutade i ett slags buskage, så vi var gömda.. Skickade till A station, tillbaka till oss och sen tillbaka till A igen. Sen gjorde vi en förlängning, inte lång, kanske 30 meter, men längre in i buskaget, så de kunde inte se (fast vi kunde spionera). Var kul för ingen av hundarna tvekade!

De sprang jättefint och det enda som var jobbigt var att Ninja var heelt galen och skällde som en tok.. Hon fick iallafall springa några sträckor också. Första gången så skickade jag bara på måfå för att hon skulle få göra nåt. Då tror jag hon tänkte lite sök över det hela och gjorde några slag. Men sen när hon väl fattade så var det snabbt ut och snabbt tillbaka med bollen som hon snott med sig 😉 Men sen så skickade jag tillbaka henne igen och det var inga problem. Snabb hon är! Synd att hon är så dålig på station, är ju jobbigt med hennes gälla skall. Vet inte vad man kan göra för att lugna henne, hon är helt enkelt för peppad.. Slängde ut lite godis för att leta, men hon brydde sig mer om att jobba….

Rusa sprang bra och var inte alls osäker som tidigare gånger! Kul! Kaj var också duktig. Vi hann bli klar just tills det blev mörkt. Bra tajming!

Hoppas vi kan träna lite regelbundet nu, för jag tycker det är så kul med rapport och rusa är så duktig.. Mycket bättre än i spåret. Kommer nog inte kunna låta bli att satsa lite på det ändå 😉

Känner mig iallafall på lite bättre humör efter bra träning och middag på restaurang.. Ska man belöna så ska det vara ordentligt 😉 Jackpot för mig! hahaha…

En reaktion på ”Rapportbelöning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s