Lydnadsklass I

Standard

20110927-205940.jpg

Eftersom Ninja är i höglöp kunde hon inte vara med på träningen på klubben här i Norrköping.. Det var flera kurser igång och jag tänkte att det inte var så schysst. Idag fick dom separata promenader också eftersom jag hade Wolley.. Tur att jag fick sällskap av Lillemor, så kul att ses!
Ninja har några tråkiga dagar nu, tur att det snart är över!
Rusa fick träna lydnadsklass I.. Körde både detaljer och kedjor och tänkte på det jag sett på filmen.. Felade på ett nytt sätt och mer inriktat på fokus istället för position som på filmen.. Får tänka på att variera de olika fokusarna så det blir bra.. Belönade också halter och sväng+ halt.. Vänster om halt är bra, men höger om halt är inte alls bra.. Helt om börjar bli bättre om jag tänker på hur jag går…
Kejdade sen fritt följ, läggande, inkallning och ställande med belöningar på olika ställen.. Tyckte jag lyckades variera rätt bra och det kändes som att hon hade en bra förväntan och attityd.. Hon gjorde endel fel men då bröt jag och gjorde om.. Det gick bra att jobba vidare och slutade när hon gjorde en bra kedja som jag var nöjd med.. Förutom det så tränade jag rutan på olika avstånd och två olika ställen.. Mellan 10 till typ 25 meter eller så… Lyckades ta bort targeten nån gång och belönade också flera gånger för att hon startade på kommando.. Kommer nog bli bra!

En reaktion på ”Lydnadsklass I

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s