Beroende?

Standard

20110930-195805.jpg
Upptäckt att jag nog är beroende av bloggen.. Kändes inte helt bra att inte utvärdera träningstävlingen igår. Men jag är nog också beroende av hundträning för det är det enda som får mig att glömma stress och dåliga saker..
Iallafall så mår jag lite bättre nu, så jag orkar med lite iallafall.
Idag har jag varit och tränat rapport med Julia, la dessutom ett ca 350 m spår till ninja med massa klurigheter och svårt underlag i ett gammalt sandtag..
I rapporten gick vi ut ca 200 m vilket är dubbla mot för vad vi brukar köra.. Det var nog lite för långt för hon blev osäker.. Men med lite hjälp så klarade hon det och sprang jättebra nästa gång på samma sträcka ( till och med lite längre). Vi började gå ut till b station 200 m sen skickade vi dom.. Rusa fick komma tillbaka och tillsammans med oss göra en ca 60 m förlängning.. Kaj klarade den med lite klurande och sen gick jag från c station tillbaka mot b och kunde skicka henne efter kanske 30-40 m. Så det var super!! Kaj gick också bra.. Sen överraskade vi dom genom att gå tillbaka mot a station så de fick springa lite kortare.. Då vart rusa osäker igen.. Såg hon oss?? Jag vet inte, men hon klarade det sen.. Vi får se hur det går nästa vecka..
Liggtiden på spåret hann bli kanske 2 timmar, men Ninja klarade detta spår bättre än alla tidigare.. Hon missade en skogspinne som jag lagt ut men annars gick hon jättebra i spåret..
Igår var jag och rusa med i en träningstävling och det var jättebra för det var på ny klubb med nya människor, så jag vart nervös.. Hon gick bra men några smågrejer kunde varit bättre.. Tex så nosade hon och var lite okoncentrerad i linförigheten emellanåt ( annars gick hon bra).. Fick ge dk på Läggandet men ställandet var bra.. Inkallningen också! Apporten kunde hon hålla i någon sekund, men kunde sitta stilla.. Hoppet var bra! Nöjd i allmänhet! Bra attityd också..
Så nu har jag anmält till en tävling.. Det blir att träna mer plats och bättra det som behövs.. Har en månad på mig!

20110930-201433.jpg

20110930-201538.jpg

20110930-201623.jpg

20110930-201644.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s