Fina Ninja.

Standard

20111006-224203.jpg
Ninja är verkligen en super hund. Speciellt i träningen. Man kan verkligen utmana henne och hon ger aldrig upp. Hon älskar allt man gör och det känns verkligen att hon uppskattar att få vara med.. Lugn inne och alltid på g ute.. Myshund!

Av olika anledningar kommer jag dock inte kunna behålla henne. Hon kommer få följa med sin matte till staterna istället. Väldigt tråkigt och svårt beslut, men jag tror verkligen hon hör hemma med sin matte som gjort så mycket för henne. Sandra har verkligen gjort ett superjobb! Jag vet hur mycket vazy betydde för mig när jag var i ett nytt land och jag tror Ninja kan vara där för Sandra också.. Det är så mycket man kan uppleva tillsammans med sin hund och jag tror det gynnar både hund och förare.. Allt detta får mig att tänka på allt jag och vazy gjorde tillsammans.. Hon var verkligen där för mig som ingen annan kunde när det var tungt… Fina vazy!
Vi har inte bestämt exakt hur länge hon ska stanna, men kommer ställa upp så länge vi bestämt.. Det blir oftast inte som man tänkt sig, men man får göra det bästa av situationen.. Jag kommer få lära mig pausa i träningen när jag bara har rusa.. 😉

.. Ledsamt ändå.. Hoppas jag inte fäster mig alldeles för mycket vid lilla Ninja….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s