Rapport och spår!

Standard

Jag och Julia har startat en blogg där vi ska utvärdera vår träning, så dit ger jag en länk när vi tränat så får ni läsa om Rusas rapportträning där på fredagar.

http://rapportbloggen.wordpress.com

Ninja har idag fått ett riktigt klurigt spår på 500 m. Liggtiden blev kanske 2 timmar eller så (?) och när vi gick spåret var det helt kolmörkt! Spännande tyckte vi!

Hon tappade spåret på berghällen där hon tappat ett spår tidigare, svårt! Men hon klarade det skitbra över stenkrossen som jag trodde skulle vara riktigt svår. Idag lyckades jag iallafall utmana lilla nin!

Ninjas spår såg ut som den röda linjen och hon gick som den blå. Tänk på att det är som jag har gått, inte som Ninja gick exakt (jag har ju gps på mig, men Ninja ligger ju före, så det blir inte exakt). Hon missade endel pinnar, men det var ett riktigt svårt spår på berghäll. Ska försöka lägga ett nytt där nästa vecka…

Ps. Ninjas ben verkar ha blivit lite bättre av vilan, så det blir mer vila så får vi se om det går bort… Håller tummar!

2 reaktioner på ”Rapport och spår!

  1. Jo jag funderade också på om det kunde vara stress, tror en del av det är det och en annan del är det helt kroppsligt. Igår sov jag 6 timmar mitt på dagen och därefter sov jag hela natten och nu känner jag mig betydligt piggare. Så enbart stress tror jag inte det var här, men det kan ju ha hjälpt att planerat upp hela nästa vecka;-)

    Duktig du är som skriver en helt egen blogg åt rapport träningen:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s