Sämst väder.

Standard

Det värsta vädret jag vet är när det blåser kalla starka vindar, regnar, är helt grått och mörkt. En dag som idag alltså. Usch.

Ninja har blivit vaccinerad idag i Sigtuna, så det ”käkade upp” ganska stor del av min dag. Snart ska jag ha sista tillfället på min valpkurs. Ska bli kul att se hur det går för dem i framtiden sen! Hoppas de dyker upp på andra kurser.

Hundarna har haft en tråkig dag idag, igen. Den här veckan blir inte så rolig. Jag måste säga att Ninja hanterar koppelvilan mycket bättre än Rusa. Rusa har varit i koppel sen fredags kväll och är nu HEEEELT galen! Det är hemskt att gå med henne på promenad nu. Får försöka ge hennelite mental träning, för det här går ju inte.. Men vad tröttar ut Rusa? Hon som nu mer är van vid både långa promenader, springa som en tok och träna ofta..  Hennes ben är iallfall bättre och hon skriker inte längre när man böjer frambenet. Men det får bli några dagar till för jag ser fortfarande en lätt avlastning när hon går.. Ninjas ben har också blivit bättre, men man ser fortfarande en antydan till stelhet. Kan inte bestämma mig om jag ska ha koppelvila i några dagar till eller låta henne springa lite och se om det har blivit bra.. Jag kan ju överanalysera också efter att ha varit med om det jag har med Vazy.

Hoppas morsan står ut med Rusa imorgon. Lär inte bli lätt. haha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s