Stadga.

Standard

20111019-223351.jpg
Matilda som fotat igen. Kul bild!
Idag har rusa fått fortsatt koppelgående, men jag har inte sett att Ninja har ont så hon har fått vara lös och jag har inte sett någon försämring hos henne. Hoppas det gått bort!
Eftersom dom haft lite tråkigt och det är tråkigt väder så tränade vi lite inne i lägenheten.
Rusa fick träna ingångar, frivilliga, med fokus på position.. Dock så är det svårt att se.. Skulle behöva en spegelvägg eller nåt, synd att det ser förjävligt ut.. Haha.
Men är relativt nöjd med hur hon söker positionen och hamnar rätt.. Ska se om det naturligt blir så att hon direkt söker rätt position, annars får jag fela lite sen.. Men än
Så länge verkar det bli bättre, hon går minde ”senvägen” via sned position.. Vi får se! Hon har iallafall blivit med pepp på ingångar så attityden finns..
Sen tränade vi stadga i stå och förutom att hon totalt glömt vad stå var tills hon blev påmind, så gick det jättebra.. Hon klarar störningar nu… Kan gå runt, över, stå vid sidan, locka med godis, hämta godis ur en skål mm..
Sen blev det lite apport träning och det går också bättre.. Hon håller i så länge hon ska och flyttar inte längre på sig när hon tar apportbocken.. Får träna lite mer på överlämningar.. Imorgon ska jag träna kedjor och lite andra delar.. Och platsliggning i ny grupp..
Jazza har också tränat och det gick bra..
Ninja har jag börjat shejping projekt med.. Tänker att det tröttar ut på ett bra sätt och är samtidigt nytt på nåt sätt.. Så behöver jag inte förstöra sandras träning tills när hon ska ha henne tillbaka…
När hon blir bättre i benet så återgår vi också till agilityn, och ”veckans spårutmaning” får vara kvar tills det inte går längre…
Nu ska jag sova ännu mer.. Sjukt trött hela tiden…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s