Ny teknik.

Standard

20111109-120811.jpg
Dagens promenad börjar riktigt mysigt med solen som strålar in mellan träden och glada hundar. Men såklart ska rusa förstöra det. Hon börjar med att äta människobajs, då blir jag lite arg men orkar ändå inte riktigt så vi går vidare… Sen springer hon iväg och försvinner bort efter en hare eller nåt. Jag vet att jag inte orkar varken bli arg eller springa efter, så jag vänder och går ganska långt och kringelkrokigt. Vi är i en skog där det inte finns något farligt och jag vet ju att hon inte gör nåt mot varken människor eller djur. Dessutom är hon ju vallhund och vill ändå ha koll på flocken… Så jag gömmer mig med jazza i en buske bakom ett träd och väntar…. Efter ganska länge ser jag henne springa förbi lite längre bort men sitter tyst och väntar. Vet ju att hon letar och hoppas att hon är orolig… Hon hittar oss efter kanske 10-15 minuter.. Trött och allt. Tar på koppel och går hem… Såå trött.. Men jag tror det kan ha funkat bättre än andra tekniker för hon är rätt limmad nu och på hemvägen testade jag släppa henne och när hon sprang bortåt så vände jag och jazza ( som är hur lydig som helst!) och gick åt andra hållet. Så fort hon märkte det så vände hon direkt. Så detta ska bli min nya teknik helt enkelt. Det får mig att tänka på hur sjukt mycket jag jobbade på det här sättet med vazy och hur bra det var… Vi får se hur det går, nu ska jag iallafall sova nån timma till.. Som jag alltid gör efter en promenad eller vad som helst som jag gjort…

2 reaktioner på ”Ny teknik.

  1. Ja usch va jobbigt för dig 😦 Nu får du verkligen bara ta det lugnt och göra saker som du tycker om. Ja absolut det kan vi göra! 🙂 Om ett tag har jag inte så mycket schemalagt i skolan så då har jag lite mer tid för fritidsaktiviteter. Kram på dig!

  2. Lillemor

    Det där har fungerat för Tuva också!!
    Börja följ någon serie som finns på box, rofyllt och mysigt!! Har lite tips på bra serier om du vill ha!! kramar till dig!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s