Träning.

Standard

Mötte upp Emelie för lite träning på TBK. Jag var lite lost.. Är såå seg nu för tiden! Sega reaktioner, ser dåligt, blir lätt yr… Men jaja, jag är rätt nöjd med hur det slutade i alla fall. Så håller jag tummarna för att det går bra för Emelie i helgen! Kul att ses och göra nåt!

Här var momenten jag tränade på. Pass 1 = som på beskrivningen, Pass 2 filmade Emelie.

1. Framförgående : hon hade lite svårt med kommandot. En gång råkade jag belöna när hon drog i kopplet. Efter en stund började hon gå lite snett. Jag blev yr i huvudet.. Haha..

Här är pass två, har inte redigerat något..

2. Fritt följ : bra fokus men dålig position. Långt fram. Jobbade som jag gjorde hos Lotta men det var svårt att få med henne.

Här är pass 2, också oredigerat.

ps. Börjar belöna rätt äntligen 😀

3. Hopp – sitt – hopp : hon hoppar ut bra men ser ut som en gazell. Hon får snabbt förväntan på där belöningen kommer och hoppade därför ganska snett. Hon hade svårt med sitt på avstånd. Tränade separat sitt, och det vart lite mer rätt. Men det var svårare i närheten av hindret. Tänkte att det kanske var för svårt med bollen då jag tränat mycket ställande, men det var lika svårt med köttbullar..

Oredigerad film:

3 reaktioner på ”Träning.

  1. Testa och belöna henne bakåt i framförgåendet. Med Xcapah började jag med att belöna framåt, men när hon blev säkrare på uppgiften flyttade jag belöningsplaceringen för att få en tanke bakåt (tror Jenny tyckte jag skulle prova). Viktigt att de inte får belöning när de tittar bakåt utan fokus ska vara framåt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s