Dagens träningspass.

Standard

Igår skulle jag tränat Rapport med Carro och våra respektive pojkvänner. Tyvärr satte vädret stopp för det. Jag ska försöka att säga nej när jag känner att det inte går liksom.. Jag tänker att när det är så kasst väder så tar det mer energi från kroppen än vad det ger, så det är inte så bra. Hoppas få träna imorgon iallafall!

Idag har jag varit på lite normala promenader, så Rusa har fått bra med motion. Har ju varit lite dåligt med det förra veckan, men jag gör vad jag kan… Köpte en ny pannlampa som är grym! När jag provade den igårkväll så lyste ett par gröna ögon nån meter från mig! Haha, man hann tänka ganska mycket innan man märkte att det var ett rådjur. Rusa hade inte sett det, men kände såklart lukten, så jag passade på att träna! Gick super.. Håller nu på att göra som jag gjorde med Vazy, att hon ska komma tillbaka när jag stannar. Det går faktiskt jättebra. När jag har lampan har jag koll på henne hela tiden (hon har reflexväst) och när jag känner att hon går lite för långt så stannar jag, då kommer hon. Och om hon är påväg bortåt, så springer jag åt andra hållet, stänger av lampan och gömmer mig. Hon vänder direkt och börjar leta, hinner ofta bli lite stressad 😉 Så nu har hon bättre koll!

Ikväll har jag tränat lite kryp igen, och lite stadga i stå (med blicken framåt), som ska bli början på saktagåendet. Krypet gick lite bättre faktiskt. Men hon är så inne på det så hon vill typ inte göra nåt annat! haha. Idag började vi med svängar åt andra hållet. Från början rörde hon bara frambenen, så jag fick ställa mig brevid henne så hon inte kunde vända med frambenen.. Hon kör samma stil som hon gjorde åt andra hållet: Latmask stilen.. Men verkar som hon fattar att det är effektivare att vara rak, så det kommer nog ändra på sig naturligt. Vi får se!

Vad tycker ni om hennes bakdelsrörelser? Går hon nog lågt med bakdelen?

En reaktion på ”Dagens träningspass.

  1. Jag tycker det ser lovande ut 🙂 Det är lite svårt att se då ni mest kör svängar med Rusas mysko 😉 teknik men det lilla ni gör rakt ser lågt och fint ut. Lite hoppigt men det kan lätt bli så när man bara tar ett steg och det inte blir något ”flyt” i krypet. Personligen gillar jag när de trampar med bakbenen under sig så som Rusa gör precis i slutet på filmen.

    Länkar till en film när jag precis börjat med Milos krypträning, han använder den teknik som jag helst önskar.
    http://www.youtube.com/user/aussiemonster100?feature=mhee#p/u/15/cvLrOn6vNQ4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s