Plan för rapporten.

Standard

Har gjort en plan för 10 träningar i rapporten. Den ska i alla fall vara som grund, sedan kan man ju ändra sen. Utvärdering efter varje pass och helhetsutvärdering efter 10 träningar, på så sätt så kan jag få en bild av vad som behöver ändras till nästa planering. Se rapportbloggen.

Ska försöka göra en plan på 10-20 träningar i brukslydnaden också. Tänkte också lägga in träning på Rutan, för i så fall får jag ju ihop hela lydnadsklass 2 också. Sedan ska jag anmäla till lite tävlingar i vår. Tänkte 2-3 appeller (ifall man misslyckas kan man göra om direkt), samt 3st lkl 1 (om det blir LP1 så blir det, blir det inte så har man fler chanser att klara det..), tänkte också anmäla till några lkl 2 i mitten av nästa säsong. Sedan ska jag träna skott mycket under våren och sommaren så vi kan starta i lägre klass rapport kanske till hösten eller nästa vår. Skönt att ha något att tänka på och planera inför..

Jag har blivit sjukskriven fram till Januari, så nu ska jag försöka att få tillbaka min energi. Har i alla fall börjat må lite bättre, och kan orka gå en timma eller två utan att känna att jag ska svimma…

Vi får se vad som händer. Hoppas få till lite träningar igen snart.. Har mycket idéer..

Har pratat med Sandras föräldrar om Ninja, och de vill gärna att hon stannar hos dem, så hon får göra det helt enkelt. När sandra kommer hem hoppas jag att jag får träffa henne igen.. Har ju massor av hennes grejer här..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s