Dagens träning.

Standard

Tränade de olika momenten enligt planen, men vissa saker gjorde jag inte exakt som jag tänkt.

Filmade gripandena och känner mig rätt nöjd, var bara några missar. Det verkar svårare när hon får mer avstånd till apporten. Jag bytte iallafall mellan pipis och apport. Kändes som hon kunde kommandot bra i alla fall.

Krypet var inte riktigt så bra som jag hoppats. Hon börjar krypa som en krabba! Helt snett! Galet, sen var hon övertaggad och kryper fort som satan med fel teknik. Nån som har några tips? Får filma nästa gång.. Hur har ni gjort? Försökte köra lite kryp vid sidan av mig för att se om rakheten från fria följet skulle ”smitta av sig”, och det blev lite lite bättre, men fortfarande snabbt och hoppigt…

Körde fokus i fritt följ också. Det hade hon.. Hon vart inte störd av annat, men däremot var det jättesvårt att se hur hennes position var, trots att jag hade spegel. Jag såg i alla fall att hon hade raka sättanden. Måste nästan ha någon som kollar och klickar åt mig.. Vet inte riktigt hur jag ska fortsätta nu.. Suck.. Borde gå på en fritt följ clinic..

Tränade också stå på kommando: framför när jag backar, gick bra. När hon går vid sidan, gick också bra i vissa pass, i ett annat pass så gjorde hon allt annat.. Vet inte vad som är skillnaden? Något jag gör?? Jag måste filma mig själv också för att se.. Sedan tränade jag stå på kommando när jag var bakom henne, och det gick faktiskt super. Däremot så var stadgan inte lika bra… Men det jobbar vi på! Det gjorde jag enligt planen i alla fall..

Kändes jättekul att träna igen, även om jag var själv. Kul att Rusa är så pepp också. Min guldhund!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s