Tränings promenader.

Standard

Foto: Matilda

Nu när det är så dåligt väder och slaskigt ute är det inte ofta jag tar mig till klubben. Jag har varit trött och inte så motiverad till träning (förutom rapporten), men idag så tog jag med mig en boll och tränade på promenaden. Jättekul! Vi tränade massa grejer med störningar. Tex så fick hon träna kommandosäkerhet på sitt/ligg/fot med bollen som störning. Hon fick inte alltid rätt, men det blev bara bättre och bättre för hon började reflektera mer och mer. Ingångarna var svåra! Jag satte bollen under foten, klappade lite på benet för att hjälpa henne in, så sparkade jag den när hon var rätt. Sedan varierade jag lite olika hjälper och bröt och snodde bollen ifall det blev helt knasigt.. Satan vilken intensitet jag fick! Hon klarade att sitta i utgångsposition med fokus under säkert 30 sek med joggare som sprang förbi osv.. det var kul! sen tränade vi lite saktagående.. haha.. det var hon lite för taggad för, men men….

Vi hade i alla fall roligt och tränade endel vardagslydnad också, tex fortsättning på att hon ska komma tillbaka när jag stannar.. Duktiga Bus!

Ska nog fortsätta med detta.. Måste säga att koncentrationen och fokuset ökar mer och mer ju längre på promenaden vi går.. Blir ett bra komplement!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s