kul!!

Standard

 

I morse vaknade jag och var jättetrött igen, men hade träningsdejt, så tur att jag släpade mig upp för det var riktigt roligt!

Träffade Linda och Alva (rusas moster) och Ina (hennes malle) och gick en promme. Rusa kommer så bra överens med alla hundar, så hon hade kul med både Ina och Alva…

Sen tränade vi lite.. Jag är för trött nu för att utvärdera seriöst, men är i alla fall nöjd och det var super bra att få hjälp med krypet och så! och en sak var super, Rusa klarade 25 m framförgående i jättebra tempo och allt! Nu ska jag bara träna på att hon ska kunna gå ut från sidan på kommando och att hon ska stanna på kommando.. Det ska nog fixa sig till tävlingen.

Körde lite fritt följ också, och samma problem som tidigare att hon svävar ut lite.. men vi jobbar vidare på det! Hade tänkt köra lite kedjor, men kände att hon inte riktigt vad med som hon brukar, så jag tar det nästa gång. tränade:

– saktagående/framförgående

– kryp

– fritt följ

– apport

Efter träningen så gjorde vi lite uppletande, och körde så att hon fick gå i koppel och vinda in alla föremål och det gick super! Hon fick mycket bättre skick rakt ut.. sedan körde Ina uppletande och efter det så fick Rusa ett till föremål på halva vägen ut, utan att fått vinda.. Men då gick hon rakt ut och tvätstannade när hon sprang förbi föremålet. Såg bra ut! Blir kul att se hur vi kan jobba vidare på detta.

Hoppas vi kan få till lite mer regelbundna träningar för det känns verkligen som vi har bra utbyte av varann! Kul! Har saknat att träna med någon i lydnaden, så det kommer nog bli super det här….

 

En reaktion på ”kul!!

  1. Haha, söt-Rusa!!

    Kikade igenom mina kommentarer på bloggen och såg att du önskat gott nytt år, tack detsamma! Jag håller alla tummar och tår att du får ett toppen-år i år! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s