Vända tillbaka på dygnet?

Standard

20120205-012234.jpg
Tja, idag har jag knappt gjort något alls. Rusa har också fått vila för hon var riktigt trött efter igår. Så bara blivit lite småprommisar idag… Kom ju hem fyra i morse, det var ju bra för då kunde jag ju inte vakna kl 4 som jag brukar 😉 men som sagt, blev ju lite fel på dygnet ändå.fredag morgon vaknade jag 4 igen och jobbade med lite grejer, sov nån timma när Mathieu gick till jobbet, men blev inte mycket mer än så. Bara ta sig från ena grejen till den andra. Var kul i alla fall, men sov ju endel idag då istället… Eller igår kanske man ska säga, den är ju efter 12…
Det här är ett helt onödigt inlägg, men nåt ska man ju göra.. Hoppas det inte blir så kallt imorgon så vi kan göra nån kul utflykt..
Har just klippt bort pälsen mellan rusas tranpdynor.. Märker att nu när det blir kallare så fastnar det mer snö eftersom hon blir fuktig på tassarna.. Hoppas det ska bli bra. Annars ser hennes tassar mycket bättre ut sen jag började smörja in med ”vacker tass”, nu blir de inte lika spruckna och torra av saltet längre..
Längtar i alla fall efter nästa träning för det känns så bra just nu och går verkligen åt rätt håll!
Kram och godnatt, ska försöka sova i alla fall…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s