Vazy.

Standard

Igår var årsdagen till Vazys död. Fina Vazy, jag önskar jag fått lite mer tid med dig! Jag försöker ta till vara på varje dag jag får med Rusa, för alla hundars liv är för kort, och den smärtan jag känt kommer tillbaka, det är oundvikligt.

Senaste nätterna har jag drömt mycket om Vazy, att hon återuppstår och sånt, men hon har alltid så ont. Jag vet inte varför hon har det till och med i drömmarna. Kanske för att rättfärdiga mitt beslut? Saknar henne verkligen, som hon var innan hon hade ont hela tiden. Galna älskade Vazy.

2 reaktioner på ”Vazy.

  1. Vazy var verkligen fin! Du gjorde det bästa du kunde för henne. Utifrån det jag sett, både på bilder och i verkligheten, så vet jag att hon hade ett fantastiskt liv och att hon var älskad, annars hade hon nog aldrig varit som hon var! Kram ❤

  2. Fina Vazy, förstår att du saknar. Hundliv är alldeles för korta ❤

    Jag drömde mycket om Nellie också när jag precis låtit henne somna om, hon flydde, kröp längs med marken och var panikslagen många gånger. Tror att jag behövde det för att inse att jag verkligen tog rätt beslut för henne, hon mådde inte bra av att aldrig kunna avreagera sig.
    När jag slutat anklaga mig själv med: "Om jag hade…. tänk om jag hade…. det kanske hade…." Så började jag få besök av henne i drömmarna som den lyckliga tösabit hon kunde vara när hon inte blev rädd för världen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s