Trött.

Standard

20120229-151648.jpg
Idag var egentligen den perfekta dagen för hundträning. Härligt väder och fältet hade ingen is. Men jag var för trött idag så ingenting kändes riktigt bra..
Jag tränade i alla fall på och provade lite olika saker med olika resultat. Fältet såg och kändes helt torrt i morse men när vi tränade där blev det riktigt geggigt. Rusa ville inte lägga sig, så min plan att träna kryp sket sig, och träningen med stå/ligg gick inte heller något vidare. Körde några platsliggningar, och det gick bra att ligga kvar, men var sämre med nedläggandena. Hon fuskade hela tiden!

Hade köttbullar i en skål, och det kändes bra, hon taggade inte upp till gnäll som hon gör med kattmaten, så där kommer jag nog köra vidare på det.

Gjorde lite fritt följ, och halterna var inte de bästa (fusk-sitt) men fick till iaf nån bra höger om halt. Helt om och höger om kändes bra 😀

Sen körde vi lite apport träning. Körde budföringar med apporten, och då var farten fin, fast inte lika bra som igår. Provade att lägga ner och sen säga marsch. Det var lite svårare att springa mot mig verkar det som, och hon lyssnade inte så bra på marsch kommandot från Julia. Testade byta belöning, men då blev hon ännu mer osäker och förvirrad. Har funderat lite och ska nog ha en externbelöning i skål som jag har på platsliggningen, kanske med kattmat. Den lägger jag bakom mig, sedan skickar jag ut Rusa för att hämta apporten hos en mottagare, men sen att jag släpper henne på ”okej/varsågod” så fort hon tagit den. Får se hur det funkar.

Som sagt, inte så pepp idag, men var sjukt fint väder, och gick en mysig promme efteråt i bara huvtröja 😀 Imorgon blir det vila från träning…

20120229-151851.jpg

En reaktion på ”Trött.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s