Vilket team.

Standard

20120530-201815.jpg
Jag och Julia har blivit ett grymt träningsteam! Vi jobbar bra med hundarna, stöttar varandra och analyserar för att komma framåt. Bådar gott inför tävling och våra segrar (vinst/uppflytt/första pris) är lika mycket den enas förtjänst som den andres. Så kul !
Rusa var duktig idag. Vi körde några rutan pass och hon tänker alltid rätt. Blev mindre tvekande eftersom. Vi har kommit fram till att vi behöver variera både belöningsplacering och belöningstillfälle samt dessutom jobba mycket med störning för att de verkligen ska förstå sin uppgift. Både Kaj och rusa jobbar ju mycket för belöningarna och behöver veta vad som ger utdelning, men inte var och när, för då får de för mycket fokus på just belöningen. Körde störning av leksak brevid rutan och det funkade 🙂 kul!
Sen jobbade vi endel med fjärren och hon hade problem att sätta sig! Efter flera varierade pass upptäckte vi att det än en gång berodde på koncentration och fokus. Julia fick till fjärren riktigt bra, men när jag kom för att filma så hamnade hon i andra tankar och lyssnade inte, precis som hon kan göra i dom andra momenten. Hon kan ju egentligen allt inför tvåan, men ibland hamnar hon i sin egen värld och lyssnar inte.. Då kan hon bara chansa på vad hon ska göra, eller tänka rätt och ångra sig. Så det är verkligen det vi ska jobba med!
Annars körde vi apporten och hoppet och det ser bra ut 🙂
Lekte också med tungapporten (den klarade hon att bära) och metallen (den tyckte hon var äcklig)… Så vi måste verkligen jobba på metallen inför trean, man tar den lätt för givet….
Här nedan kommer en film på rusas fjärr.. Snygg va?

2 reaktioner på ”Vilket team.

  1. stinakai

    Hennes fjärr är dösnygg, precis som så många av hennes andra moment när hon fokuserar!!
    Tack för idag, det blir alltid bra känsla och tankar på våra pass! Precis vad vi behöver!! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s