Metall apportering.

Standard

När Rusa var valp älskade hon att bära på metall grejer. Jag kommer ihåg att jag hade en trasig metall apport som hon bar runt på och sprang med. Sen så tänkte man inte mer på det. Nu när vi börjar satsa mot klass 3 i lydnaden så inser jag att jag måste börja träna på den, och provade leka lite med den på plan igår. Det gick inte bra alls och slutade med att hon knappt ens ville titta på den. Äckligt tyckte hon! Idag köpte jag en egen och har nu tränat första passet på samma sätt som jag börjat med vanliga apporteringen. Det har faktiskt gått över förväntan och hon kunde både ta den och hålla ordentligt. Nästa steg är att hon ska få dra den loss från ett lättare grepp. Sen får vi se hur det går. Hon tycker fortfarande den är äcklig, men det ska det nog bli ändring på.

Nu är jag helt slut, så ska gå och lägga mig. Imorrn är jag ledig igen, så då blir det lite lydnad med Linda på förmiddagen. Skoj! 😀 Ska klara av tvåan nu så kan jag satsa på att klara appellen i rapport efter sommaren. Så kul att äntligen vara ute på tävlingsbanorna!

En reaktion på ”Metall apportering.

  1. Rusa kommer att klara av rapporten som en dans, håller tummarna den dagen när ni tänker starta, och lycka till framöver ned kommande tävlingar, ni är jätteduktiga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s