Dåligt samvete.

Standard

Idag har jag varit så sjukt trött så jag knappt orkat gå. Har ändå varit och jobbat hela dan, så när jag körde hem så fick jag så dåligt samvete för jag kände att jag inte skulle orka gå nån längre promenad med Rusa, och det var ett tag sen.. Hon har mest fått lite kortare, högst 1 timma på senaste.. Ofta bara 10 minuter för jag varit trött och inte orkat.

Men i alla fall orkade jag gå en liten promme, och som kompensation för att jag inte orkade gå så mycket så körde vi lite uppletande. 3 föremål (koppel, halsband, plånbok). Hon har fortfarande samma problem som tidigare, hon går ut snett åt höger… Funderar på om det kanske ändras om jag börjar från höger sida? Får man göra så?? Hon hittade i alla fall alla föremålen till slut, men det längst upp till vänster är svårt eftersom hon missar det hörnet hela tiden… Ja, vi får se.. Om jag börjar köra från höger så kanske hon går rakt? Eller så gör hon tvärt om.. Men jag har nog alltid skickat från vänster och gått på stigen åt höger..

Sen tränade jag lite rutan utanför mig. ca 10 skick och ett utan target. Vissa stannade jag henne i rutan och visste fick hon springa ända till targeten. Jag ställde ut rutan framför henne, så hon hade inga svårigheter alls. Men var noga med att ändå förbereda på samma sätt.. ”var är rutan?”… Så jag är nöjd. Bara att nöta på!

Hann också med ett litet pass shejping inför fjärr projektet. Idag kändes det som hon blev mer medveten om att det var bakdelen jag menade, men hade svårt att förstå att båda tassarna skulle vara på targeten. Försöker höja kriterierna till det nu i alla fall…

Nu ska jag gå och lägga mig! Tidigt.. Skönt.. Kanske orkar nåt imorgon då!

 

2 reaktioner på ”Dåligt samvete.

  1. Monika

    Du ska INTE ha dåligt samvete; du gör så mycket fast du inte tror det. Om du visste hur ynkligt lite jag gör när jag mår dåligt…men då tänker jag bara ”shit happens”, i morgon blir det bättre! Rusa kan inte få en bättre matte!

  2. Du ska inte ha det minsta dåligt samvete, när du tycker att du gör lite så gör du ändå mer än de flesta. 50 % av alla hundar är ute mindre än en timme totalt per dag. Och hur många vanliga hundägare tror du kör uppletande och sånt? Dessutom tror jag att hundarna mår bra av att ha det lite lugnt och tråkigt i perioder. Man kan inte alltid ligga på topp, varken hundarna eller vi:-) Kom gärna ut och hälsa på hos fåren i vaxholm nån dag, vi har det så mysigt och det är faktiskt en energikick att hänga lite där ute. Vore jättekul. Hör av dig om du har lust:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s