Spår 9.

Standard
9  Trä  0  ca. 50 m “Kommando”. Kort koppel. Fokus på teknik. Nosen inte högre än ca 3 cm från marken. Ej gå mer än ca 3 dm från spåret.

Hittade ingenstans där det var trä, men efter jag spårat kom jag på att de ju har en ”trägång” vid flatenbadet. Där får jag säkert ut 50 m!

Spår 9.
Plats: Inomhusparkeringen vid Tyresö Centrum, på kvällen, när det inte är något folk.
Längd: 50 m
Utvärdering: Idag var det svårt. Jag började med att lägga ut ett spår vid klubben på gångvägen. Men just när jag skulle ta spåret så joggade en tjej över mitt spår, inte på andra sidan, utan exakt på spåret! Suck, Rusa som var så taggad, var bara att gå därifrån. Sen åkte jag hemåt och kom på att det nog inte är nån som gått på Tyresö Cs parkering nu när affärerna varit stängda länge. När jag kom dit var det bara några ungdomar där, så jag körde till andra sidan och la ut spåret. Jag använde parkeringsplatserna för att komma ihåg exakt vart jag gått. Jag försöker hitta tekniker för att komma ihåg…
När jag sedan släppte på henne på spåret så tog hon upp det snabbt, men blev väldigt störd av ungdomarna som pratade och stannade. Sen är det alltid lite svårt att få igång henne igen. Hon liksom fryser i nåt funderingsmode. Där brukar jag backa några steg. Det funkar faktiskt. Bitvis spårade hon riktigt bra, men när vi gått halva spåret kommer ungdomarna och tänker gå precis över spåret. Var tvungen att prata med dom, och då blev det ju ännu mer störning för Rusa. Men hon spårade på fint slutet av spåret, så jag är nöjd. Det var helt klart lite för mycket störning idag, trots att man försöker undvika det.. Det gäller bara att träna på nu! Nästa spår blir trä, och sen har jag hittat en plats där jag kan spåra på betong också. I min nya plan kommer jag nog även ta med stenhällar. Vi får se hur det går!

En reaktion på ”Spår 9.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s