Anmälda.

Standard

20120725-002246.jpg
Nu är anmälan till appell rapporten skickad och betald. Om två månader kör vi!
Ikväll hade vi en trevlig men rätt sen träning (så varmt och kvavt tidigare). Det var Jessica, min mamma och Julia med Katarina och hundarna såklart. Trevligt gäng!
Rusa fick bara träna lek och pepp. Att vara intensiv och söka upp mig. Hon lekte en massa, men sökte inte upp mig som jag skulle vilja.. Vet inte riktigt vad det beror på.. Är leken inte värd det? Är det nåt jag gjort? Hmm..
I alla fall så är hon allmänt seg och jag har trott hon varit för trött för hon gjort för mycket. Men har ju haft riktiga vilodagar då hon inte gjort nåt, och en sån brukar hjälpa för att få peppen tillbaka… Men icket…
Så nu har jag tagit av scalibour halsbandet och duschat henne. Hon fick ju ändå fästningar trots det. Provar en ultraljuds dosa istället. Kan då säga att jag utvärderar produkterna på jobbet och kommer kunna se vilka som funkar, eftersom rusa får sjukt mycket fästningar….
Hoppas hon blir piggare av det… Men är det hormoner lär jag ju få vänta längre….
Längtar tills jag kan kastrera henne… Jazza har blivit mycket piggare och jämnare i temperamentet…! Så var det ju med vazy också…Men först måste vi se hur rusa utvecklas….
Aleph tränade platsliggning och passivitet. Gick framåt helt klart. Sen fick han ett spår och han var grym!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s