Spår 16.

Standard

Spår 16.
Plats: grusfotbollsplan vid högdalstopparna.
Längd : ca 75 m.
Utvärdering: jag har tänkt att det nog är för svårt att följa en planering när det gäller spåren, så jag tänkte istället försöka variera spåren så mycket som möjligt och hålla koll på utvärderingarna för att se vad jag behöver träna på. Det kommer nog passa oss bra.
Idag fick rusa ett lite längre spår på en grusplan. Jag hade helt random lagt ut ziwipeak godisarna under mina fotspår, ibland i varje steg en hel meter eller så, ibland bara under två steg. Mellanrummen varierade från några meter till ca 15 m eller så.
Rusa satt i bilen när jag la spåret och det gick kanske en kvart innan hon kunde ta det. Hon började något tveksam men spårade ändå bra, efter hon hittade första godisarna så spårade hon bättre, ibland ville hon gå av spåret och då blir hon frustrerad när hon inte får, men jag tycker att det påverkar henne mindre nu när hon får mer belöning i spåret. Godisarna är jag fortfarande chockad över, för går hon mer än 5 cm ifrån dem så går hon över dem. Hon missade några godisar på det sättet. Riktigt bra spårgodisar när de inte syns och inte verkar kunna vittras upp på håll…
Jag är nöjd med hennes attityd och hon klarar att spåra längre utan avbrott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s