Spår 20.

Standard

Spår 20.
Plats: parkering + gångväg i närheten av tyresta by vid naturreservatet. Grus och asfalt.
Längd: ca 60 m
Utvärdering: jubileums spåret blev katastrof. La första spåret över en väg och på en gångväg. Hade lagt ut skogspinnar för att hon ska börja markera pinnar. Men vi kom inte så långt, för först var vi tvungen att vänta, för såklart kom det mer bilar än nånsin just när vi skulle gå där, sen var det myrornas paradis på andra sidan, så rusa hoppade runt och fnös som en stucken tjur…. Men efter en hel del stannade så hittade hon första pinnen, sen gav jag upp och selade av just efter, för myrorna blev inte färre och de bara slukade rusas belöning.
La ett nytt spår längre bort, men på det stället var det lite grövre grus. Upptäckte sen att jag glömt fokusera på vart jag gått, så just när jag behöver jobba på tekniken från förra spåret, så kan jag inte. Sen går kattmatsburken sönder när hon hittat sin pinne som hon markerat så bra. Så jag lägger henne och springer till bilen, när jag hittat
Den så ligger hon kvar, men så tittar jag bort och när jag tittar tillbaka så spårar hon iväg alldeles själv! Suck. Inget gick som det skulle! Nästa spår måste jag göra bättre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s