Dåligt.

Standard

20120828-024804.jpg
Jessica har ju börjat jobba på CRT, så aleph sällskapar med rusa ibland. Hon måste bara få bukt med hans separations ångest. Han är en riktig mammagris!

Har varit dålig på att skriva på senaste. Känns bara som det inte händer så mycket. I och för sig skulle jag kunnat skriva om senaste dagarnas promenader och cykling. Vi cyklade runt flaten i söndags efter jobbet. Mathieu har köpt en ny mountain bike, så jag har hans gamla nu. Kul när man kan cykla så leran stänker. Rusa har lite dålig kondis med klarade det ändå bra. Blev en bra bit uppvärmning och nedvarvning.
Känns bra att orka gå och cykla igen. Vet inte om det är höstens intåg, men jag är så sjukt trött. Suck. Tur att man fortfarande orkar gå till jobbet… Också bra att jag faktiskt inte tar på mig en massa grejer, även om det känns tråkigt. Känns konstigt att ha ett ”vanligt” liv… Då man inte organiserar folk och grejer hela tiden. Bara umgås med de som bor närmast och inte flänger över hela länet typ… Tycker man borde få lite utdelning för uppoffringen och bli mindre trött…. Men inte det…

Rusa har i alla fall inte ont längre, men har blivit riktigt seg efter löpet. Hon bara trippar på som en liten tant. Skönt på sitt sätt att hon är riktigt lydig och inte jagar eller nåt längre, men tråkigt att hon inte har så mycket ”GO” i sig.. Hon ser mest bara smålidande ut hela tiden..
Tiden går fort och snart är det tävling. Bäst att jag tränar lite! Undrar hur hennes koncentration är nu när hon är så seg… Måste köra lite mer kedjor och styra upp lite sånt…
Nu ska jag försöka somna om igen och kanske inte drömma konstiga drömmar hela tiden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s