Höst.

Standard

 

När jag och Jessica åkte mot klubben så kom jag på att det var tisdag, och det betyder ju öppen träning där. Bra för Aleph att få träna i en sån miljö!

Vi kom dit ganska sent, och eftersom hösten har kommit så vart det mörkt tidigt. Jag hann med att träna lite position, lite fritt följ och nån kedja. Tycker att helt om börjar se något bättre ut, i alla fall känslan. Men Rusa är ganska seg just nu, så jag tar inte saker så seriöst. När jag skulle gå och hämta apporten för att träna lite med den, så försökte jag tända lamporna på plan. Men de vägrade fungera, så det var bara att ge upp träningen ute. Vi gick istället in och tränade lite mer stillsamma moment. Lite mer positionsträning, fokusträning med störning (aleph som hoppar på mig tex), lite kryp och vändningar i kryp. Fjärren, som det känns som att jag aldrig kommer nån vart med… Sen avslutade vi med lite skall-träning. Det är faktiskt ett riktigt roligt moment att lära in tycker jag! Nu har hon börjat kunna skälla ett skall direkt på kommando, men idag gjorde vi framsteg och lyckades få fram 3 skall! Det var roligt. Tränar samtidigt på tyst, och det går jättebra, men det är svårt för henne att börja skälla efteråt, så där får man motivera lite mer. Aleph fick också träna skall, det var kul att se… Galningen!

Träningen var sådär medioker, ingenting gick riktigt bra och ingenting riktigt dåligt. Gjorde inga stora framsteg (förutom med skallet då) och ja, det bara flyter på…

Innan träningen hann vi med att spåra också, mer om det i separat inlägg…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s