Gårdagens träning.

Standard

Nu har Julia kommit hem och därmed andra halvan av träningsgänget. Klart vi måste fira med lite träning på min lediga dag.

Jag var lite skeptisk till hur det skulle gå med tanke på hur Rusa varit på senaste, men när jag var ute på promenad med Johan märkte jag att hon var piggare. Hon lekte med Aleph igen och sprang en massa. Så det bådade gott. Träningen gick också över förväntan, men hon blev trött väldigt snabbt och då valde jag att inte träna mer, så att jag inte blir besviken eller att hon tycker det är tråkigt. Ni kan ju titta på några klipp i förra inlägget. Det märks att jag inte tränat på att gå på senaste, mina vänstersvängar ser inte så fina ut! Annars så hade Rusa bra fokus, men hade problem med vänstersvängar och att hon flöt ut med bakdelen ibland. Verkar som att hon tror jag ska belöna ifall jag tittar på henne, så det måste jag undvika! Verkade som jag tittade på henne just när jag skulle svänga. Har dock bara tagit med det som jag tyckte vad någorlunda bra i filmen, för att hålla uppe en positiv anda..

Innan fria följet körde vi en lång platsliggning. Hon ligger fint, men efter ca 1 – 1,5 minuter så lägger hon bakdelen åt sidan. Jag tänker att jag inte vill bråka med henne om det, eftersom det är hennes naturliga liggställning när hon ligger lite längre. Däremot så funderar jag på om jag kan lära henne att lägga sig så direkt och ändå behålla de fina nedläggandena. Det blir ett intressant vinterprojekt….

Efteråt blev det lite rutan träning, och det första försöket på filmen var första försöket på träningen. Hon hittar i varje fall rutan, men jag vill gärna ha högre fart, så det tränade vi på sen. Gick rätt bra, och efter att ha flyttat rutan och tränat lite till så märkte jag att hon blev trött och inte ville ta i lika mycket, så då slutade vi.

Kul att vara tillbaka i träningen igen! Hoppas det ska gå ok fram till tävlingen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s