Träningspaus i sjukstugan.

Standard

20120908-200610.jpg
Tog en paus i mitt seriemaraton och tränade lite på fältet. Hade störning av rusas kompis bordercollien. de höll på att kasta frisbee och leka. Gjorde ingångar på ”plan”. Började med kort fritt följ med belöning. Andra gången fritt följ, belöning, läggande… Sen blev det samma och inkallning med annan belöningsplacering. Hon hade 100% fokus och bra fart på inkallningen. Gick fortfarande lite för fort så vi inte får till svängarna 100% bra, men bättre än sist tror jag… Sen fick hon en platsliggning medan jag gick in och hämtade koner, och sen körde vi rutan. Hon hamnar gärna lite snett till höger… Så första gångerna hamnade hon med två tassar ute, men mot slutet löste vi det. Rutan är nog det som vi mest behöver träna på.. Sen måste jag damma av fjärren..
Jobbigt att rusa inte äter längre, får nästan i henne en portion om dan, men det är inte lätt… Så det gör nog att hon är extra taggad på korven antar jag…
Har fortfarande inte bestämt om jag ska köra hela tävlingen eller bryta för belöning… Men om känslan är som idag tror jag att jag kör på….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s