Början på det nya.

Standard

Foto: Matilda

Igår var första dagen på mitt nya jag. Det jaget som slutar att vara bitter och gör nåt istället. Jag hade roligt med Rusa i kedjor. Hon gick bra som vanligt på de två första momenten och sen går det lite nerför, så det är där vi ska sätta in stöten, hon ska klara lite till för varje gång, om det så bara är ett halvt moment. Här ska känslan belönas upp! Tränade lite rutan också, men jag var sääämst på att kasta, så det blev massa fel. Ska inte försöka mig på detta utan Julia som kastar! Vi ordnade det så det blev lite mer rätt mot slutet i alla fall.

Träna lite vittring och det gick bra. Ska försöka att inte gå för fort fram bara för att hon verkar kunna, så hon inte bara plockar vilken pinne som helst. Men tror detta kommer gå bra.

Tränade också fjärren och det är så skönt när man inte behöver tänka på hennes tass som hon bara MÅSTE lyfta på. Så länge hon har andra tassen stilla så får hon göra det, och vips så fick vi till flera fina skiften. Jag måste tänka på att vara konsekvent med mina handtecken om jag ska ha några, och försöka tänka ut några som inte är så lika. Som Julia sa så är det en bra idé att bara locka upp dom i rätt position så man inte behöver träna på ställandet när man egentligen fokuserar på sättandet tex. Nu måste vi utveckla lite varje gång känner jag, men stå ligg kan nog ta ett tag till eftersom jag inte varit så tydlig i vilka kriterier som gäller. Jag var ju osäker på den där tassen och har nästan bara jobbat med att få bort det… Det är möjligt att det gjort henne osäker… Men hon gillar fjärrdirigering 🙂

Efter det där så kände jag att hon inte orkade mer, så då la jag av helt enkelt. La ett spår istället så fick hon göra ingenting tills det var dags för det.

Så det kändes bra att jag lyckades hålla min attityd uppe. Det kändes som jag belönade där det behövdes också och hade inte allt för höga krav. Så det där blir säkert bra… Lite mer uthållighet och pigghet skulle sitta fint, hon KAN ju springa, det vet jag! Så nu jobbar vi mot det målet helt enkelt, ett steg i taget.

 

En reaktion på ”Början på det nya.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s