Kampa!

Standard

20120923-224039.jpg
Dagen har varit fullproppad och det är kul! Man märker inte att man är trött förän man stannar till en stund. Skönt när man jämnt känner sig trött annars.
Blev i alla fall bär och svampplock i tyresta. Jessica och aleph var med och det var riktigt kul att se dom leka. Rusa känns som hon blir mer och mer sig själv igen. Hon vill kampa, leka och springa. Det kan ju ha flera orsaker, tex att hon äter nu, att vi fystränar mycket och att efterlöpet börjar lägga sig…
Vi la spår innan prommen, ett till aleph och ett till rusa. Alephs spår på grus och utan liggtid, och rusas på äng, som fick ligga till sig tills vi kom tillbaka från prommen. Riktigt nöjd med hur rusa spårade! Känns verkligen som det går framåt!
Åkte sen direkt från tyresta till Tyresö och brukshundsklubben..
Träning med Julia på g. Vi lyckades inte tända lamporna på planen, så det blev en mörk med effektiv träning.
Min plan var att fortsätta jobba med kedjor, med saker som vi gillar. Jag hade tänkt att först och främst kolla hur det skulle gå med efter belöning av kattmat. Tänkte testa ha den längre bort och lägga ut den tidigare. Testade det med bra resultat. Sista kedjan hade jag lagt ut den just innan vi gick in på plan och då märkte jag att det var svårare att fokusera på uppgiften. Men tyckte vi fick fram en bra känsla i kedjorna och det är det allra viktigaste.
Förutom detta så gjorde jag två pass fjärrdirigering. Julia hjälpte mig att se, men det är svårt att fokusera på att bryta och ha bra timing när nån annan är ens ögon.. Haha… Men gick framåt ganska mycket! Hon börjar göra stå-ligg bra nu! Kunde dessutom gå nästan en meter ifrån 🙂
Kul dag och kul träning. Såna här dagar behöver man flera, då saker bara känns bra och enkelt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s