Tävling.

Standard

På söndag ska vi tävla och jag har en plan. Jag ska inte lägga platsliggningen, för då har jag ändå ingen chans att få första pris… då kan jag följa min plan..

De senaste tävlingarna vi gjort tillsammans så har jag känt att Rusa har varit seg och tråkig och har därför blivit besviken under tävlingen. Hos Nina så kom sanningen fram.. jag förstör för Rusa när jag är sådär. Hon är inte den som ska sätta stämningen på tävling eller träning, det är jag som måste göra det. Gå in med en bra och pepp inställning, och om hon inte är glad och pepp så måste jag se till att hon blir det. Om jag märker att hennes sinnesstämning är låg, så måste jag helt enkelt acceptera att hon är på den nivån och sänka mina krav. Belöna upp henne helt enkelt… Varför ska hon tycka det är roligt att tävla och träna när inte jag tycker det? Hur ska hon bli på bättre humör om allt hon får för det hon gör är lite halvdant lekande utan en bra känsla? Ja, egentligen så är det ju jag som måste styra det där…

Grejen är att den senaste veckan så har Rusa blivit så pigg och glad att hon smittar mig så jag blir lika pigg och glad. Hon styr fortfarande mina känslor! haha.. men nu är det ju åt det positiva hållet..

oavsett så har jag varit sjukt besviken på mig själv på de senaste tävlingarna. Jag har känt lite besvikelse över vår känsla, men sen har den blivit 100 gånger värre av att jag blir besviken och sur på mig själv för att jag blev besviken och förstör för rusa… om ni förstår vad jag menar.. Så sista tävlingen bestämde jag mig för att offra en tävling för att vi tillsammans ska återhämta den där känslan som vi hade när vi tävlade ettan.. Då allt känslan var på topp.. Jag känner att jag vill göra det bra för Rusa, och Rusa ska också få betalt för att vi skapar den känslan.. Jag vill därför bara gå in på plan, göra fritt följ och läggande som jag vet att hon kan bra, och sen springa ut och belöna. Det finns ingenting att bli besviken över då… jag skapar känslan och vi får båda betalt och återskapar vårt team inför alla andra tävlingar vi ska vara med på! Jag och Rusa kommer gå långt! 😉

Idag har vi inte gjort nåt, bara jobbat och tagit det lugnt. Igår fick Rusa lite fysträning med Mathieu som cyklade över en mil… ja, så dåligt samvete behöver jag inte ha.. puh!

Imorrn hoppas jag på fint väder, då planeras spår och lydnad med fika och trevligheter….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s