Vi har roligt!

Standard

20121012-213013.jpg

Idag hade jag och Rusa en riktigt rolig träning! En massa nya grejer som piggar upp lite från det ”gamla vanliga”. Idag var Linda och Julia med och det var kul. Jag gjorde några kedjor, bland annat Z:at, där hon bara gjorde läggandet rätt.. haha, inte så konstigt eftersom vi inte tränat på sitt nästan alls, och stå var evigheter sen. Dags att ta upp det igen tror jag minsann… Signalkontroll blir bra träning. Ett till vinterprojekt kanske!

Sen en ettans apportering och ett fritt följ. Rusa var såg glad mellan momenten idag att jag blev super pepp! Däremot så går jag sämst i världen och vill att allt ska bli så bra att jag ofta rättar mig efter henne, eller hjälper genom att tex sakta ner eller gå på ett visst sätt som inte riktigt funkar i praktiken. Så Julia kom på att jag skulle gå utan att se nåt, med ögonbindel! Haha. Rätt galet. Man måste verkligen lita på sin kommenderare! Oavsett så var det intressant, jag koncentrerade mig bara på att gå korrekt och hade ingen aning om Rusa gick rätt. Det var roligt. Såklart blev det en hel del brister när man inte går som man brukar, men detta var nog ett bra sätt för mig att träna! låter kanske galet, men jag tror verkligen att det kan funka. Jag är ett sånt kontrollfreak och kan bara inte släppa det! men med ögonbindel har jag inget val… tror jag ska börja från början och bara ta nåt steg, ha julia som säger när det är bra och när jag ska bryta. Då ser det ju bra utifrån och jag kan gå normalt utan att följa Rusa.. Om jag tränar så ett tag, så kanske det släpper. Dessutom är det ju en rolig grej där man får släppa kontrollen och prestations ångesten. Blir intressant!

Kedjade också lite fritt följ och kryp, tränade lite skall och lite signalkontroll på olika skiftena. Några skiften i fjärren hann jag också med. Sen försökte jag och Julia köra lite vittringsapportering, och för rusa är det snarare apportering av första bästa. Haha.. Provade med skogspinnar och pinnar i högt gräs, hon tar rätt nån gång, men sen plockar hon bara vilken som helst. Så jag tror nog att jag får börja med burkar helt enkelt. Också ett vinterprojekt. Får se hur detta slutar.

Är i alla fall pepp inför tävlingen och det är så skönt att inte känna att det måste gå bra, utan att man bara är där för att ha så roligt som möjligt. Jag måste verkligen lära mig att ha denna attityd till alla tävlingar! lättare sagt än gjort….

Rusa markerar fortfarande lite på höger fram, inte så det märks för andra, men jag ser det. Fortsätter vilan….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s