Gå tillbaka.

Standard

20121021-001736.jpg
Här händer inte så mycket. Rusa är på strikt koppelvila och går på rimadyl. Hon är lite skum, men så är hon ju ibland. Haha. Hon vill nog inget mer än att springa och träna nu!
Här hemma jobbar vi lite på vittringsdiskriminering. Har börjat med en tepåse och tänkte snart gå över till en pinne som hon ska diskriminera från lite andra saker. Får se hur det går. Hon kan i alla fall inte plocka grejer nu 😉 men att använda nosen är hon bra på 🙂
Idag hade jag tänkt lägga spår, fick till och med Mathieu med ut! Jessica och aleph var med och fick första spåret.. Han forcerade igenom det med sin sedvanliga sicksack stil. Haha. Men rätt går han! Och har dessutom börjat stanna upp och markera föremål lite smått.
När vi skulle lägga rusas spår öppnade sig himlen, och de små grusöarna som fanns mellan pölarna försvann. Inte ens jag ville trotsa det skyfallet!
Så spåret får bli imorgon istället. Annars har jag inte mycket planer. Tråkigt när man inte kan vara ute med hunden halva dagarna.

När jag gick och la mig så hittade jag protokollet från tävlingen där vi genomförde hela programmet senast. Jag önskar jag kunde gå tillbaka och peppa rusa! Usch, dumma jag. Skäms faktiskt. Och hur jag var efter tävlingen…. Mest var jag faktiskt besviken på mig själv och min egen attityd på planen. Inte konstigt rusa inte vill va med!
Kollar på kommentarerna, och de enda felen hon egentligen gör är att springa sakta och sitta snett typ…. Fria följet är enda kommentaren: kroppshjälper… Tänk att rusa gick så bra att bara jag fick nerdrag…. Duktiga rusa och dumma jag.
Men nu kan jag inte gå tillbaka… Så nu ser vi framåt och jag ska ha attityden att vi är bäst oavsett vad som händer på plan! Nästa tävling ska vi visa vad vi går för!
grattis till rusas mamma som klarat vallhundsprov, och syrran Nova som klarat klass 2 i lydnaden! Wohoo! Duktiga rusa släktingar överallt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s