Tio dagar.

Standard

Nu är det 10 dagar till Rusas operation. Lite nervöst, men ändå skönt att ha det gjort, sen kan vi träna och tävla obehindrat resten av livet. Hoppas biverkningarna inte blir allt för stora.
Har stenkoll på vikten redan innan operationen, hon ska få lite mindre kaloririk mat under en period, så får vi se hur det går med vikten. Vazy gick aldrig upp i vikt trots operationen, så det ska nog inte bli något problem. Ska bli skönt att alltid kunna ha med henne på jobbet också, vi har verkligen blivit riktigt i hopsvetsade nu.

Rusas tass är fortfarande bra, även om hon fått gå längre promenader i koppel och kampat en del med väldigt stor entusiasm. Hon vill fortfarande gräva lite gropar under saker och så, men hon gömmer sig inte i varje buske eller under varje gran längre.. haha, konstiga rus-bus. Nu åker vi iväg till Norrköping, och där blir det spår, träning och lite rehabilitering av min rygg som varit helt förstörd i veckan. Tror jag ska skjuta upp mitt planerade skogsspår till nästa gång, jag vill gärna vara i en skog jag känner till så jag lättare kan veta hur jag går. Ska försöka komma ihåg att GPSa spåret denna gång. Spännande!

Ha en trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s