försenat inlägg.

Standard

IMG_4937

Varit så trött och en aning stressad så jag har helt enkelt glömt att skriva om senaste träningen.

Efter jobbet och lite julshopping (usch) så åkte jag och Jessica till Älvsjömässan. Det var riktigt trevligt som vanligt, även om det var kallare.

Aleph fick lite diverse övningar, och var riktigt pepp men lite trött och förvirrad.

Rusa fick bara kedja massa random grejer. Har ju ordnat korten, så Jessica blandade alla och det blev lite fritt följ delar mitt i allt. Skitbra sätt att träna på kedjor, för det är roligare och ändå innehåller det alla moment vi behöver. Första kedjan var ganska okoncentrerad och position långt fram, lite problem med fjärren och en del fel i fria följet. Men kedjorna blev bättre och bättre, och tredje kedjan hade jag med henne hela tiden. Det var roligt ! Dock så är rutan fortfarande ett litet problem. I garaget så är pelarna tydligen en störning i sig, så där blir hon förvirrad. Hon kollar inte in så noggrant som hon behöver och springer snett ibland. Hon blir sen lite osäker och då tappar hon farten, men hittar rutan bra. Så Rutan behöver vi verkligen jobba på!

Idag ska vi också träna lite, även om det lär bli kortare när det är så kallt! Förhoppningsvis kommer Rusas nya täcke idag, det vore ju passande!

Mathieu har varit ute med Rusa på promenader hela helgen, så hon har fått sin motion också. Måste säga att hennes kärlek till frisbeen är riktigt stor. Kanske borde använda den till Rutan, om jag inte vore så dålig på att kasta.

Men först av allt ska jag vila upp mig. Är helt förstörd. Sova sova sova…

En reaktion på ”försenat inlägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s