Strömavbrott.

Standard

IMG_4972

Som många märkte så var det strömavbrott i några timmar i nästan hela södra stockholm igår. Det var rätt intressant för det var bara halva skarpnäck som var utan ström, andra halvan var som vanligt. Vi var precis på gränsen, vi kunde se husen brevid oss med ström… Pizzerian och sushistället hade nog sin bästa dag nånsin, för de var de enda restauranger som hade ström. Det är ju lite svårt att laga middag utan spis. Det var i alla fall mysigt, Jessica kom över och vi drack massa te och käkade annat gott. Ingen riktig middag blev det dock…

Och träningen, ja, den blev inte av. Vi hade tänkt träna i Älvsjögaraget, eftersom det var både mörkt och säkerligen oplogat på klubbarna. Däremot blev det en promenad med Kaj och Rusa på nästan 2 timmar. Det var riktigt mysigt och jag hade faktiskt nog med kläder på mig.. Rusa och Kaj sprang i en och en halv timma. Rusa håller igång hela tiden, men idag verkar hon faktiskt ganska trött.

Igår fick jag också Rusas nya täcke. Måste säga att Maja (http://bluewarrior.weebly.com/galleri.html) är en kvinna av många talanger! Tänk om man kunde vara duktig på så många saker.. Hon är inte bara riktigt bra på hundträning, utan också att sy, göra hemsidor och hålla kurser.. Det är ju hon som har ordnat så att Australian Shepherd klubbens hemsida har blivit så fin och hålls uppdaterad regelbundet. Tack Maja! Bild kommer förhoppningsvis snart, om man lyckas fota när det är mörkt hela tiden….

IMG_4952

IMG_4958

Avslutar med en riktigt ful bild på Rusa och Kaj. Men man ser i alla fall hur roligt dom hade…

IMG_4964

2 reaktioner på ”Strömavbrott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s