Händelserikt.

Standard

IMG_5505

Känns bra att solen och ljuset är på väg tillbaka. Man mår så mycket bättre. Igår var vi ute och gick i snön i ett antal timmar. Jättemysigt! Lunch på klipporna, i solen, vid sjön. Rusa och Aleph lekte som vanligt nästan hela promenaden. Alpeh fyllde ett och firade med att hamna i ett litet bråk. Som tur var så var det inget farligt alls utan bara en del morr som eskalerat. Aleph var duktig på att skvallerträna och hela promenaden var hur bra som helst. Efter det så åkte vi direkt till Ewa för att jessica och aleph skulle få lite hjälp, och så klart för att Ewa skulle få träffa aleph igen (och rusa såklart, men hon var inte i centrum igår, till hennes stora förtret). Karin Blom var där också och det var verkligen super trevligt! Så himla bra när man har bra uppfödare som bryr sig om sina valpar och valpköpare. För Jessica och Aleph gick det jättebra och de kommer lösa det där utan problem!

Nu börjar en ny vecka, och mycket är på schemat denna vecka, massa möten och annat spännande. Städning…. Men jag ska ta mig tid att aktivera rusa ordentligt i alla fall…

En reaktion på ”Händelserikt.

  1. Åh så härligt det ser ut!! Det är så härligt när solen återvänder, man blir mycket gladare och mer peppad att ta en promenad. Hoppas du får en fin vecka! Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s