Kris?

Standard

IMG_5572

Ja, lite konstiga rubriker blir det allt. I det här fallet så har krisen med mig själv att göra. Jag har svårt att acceptera hur jag är och hur utbrändheten har påverkat mig. Jag känner mig något handikappad, på nåt sätt. Det går inte riktigt att beskriva. Men det har gått ut över träningen en hel del tyvärr. Jag har svårt att kontrollera min sinnesstämning och mina rörelser. Jag vet inte om det är mycket som blivit sämre eller om jag bara blivit mer medveten om problemet. Jag kände inte att jag hade problem med tex timing, att kontrollera nervositet eller besvikelse tidigare. Det kan ju vara att man kommit vidare, att jag börjar känna prestationsångest även inom hundträningen, som varit prestationsfri tidigare. Vad vet jag? Men jobbigt är det i alla fall.

Stackars Julia och Katarina som alltid får stå ut med mina små anfall. Oavsett så måste jag bara lära mig att hantera detta. Jag kommer inte må bättre av att sluta träna, jag kommer känna samma sak inom allt jag gör, så det spelar ingen roll. Hundträningen är det som jag gillar bäst, så det är verkligen viktigt att det är där jag lär mig att komma över detta och kunna hantera mig själv. Det spelar egentligen ingen roll om det går bra, dåligt eller kanske bara okej. Det handlar mycket om hur jag hanterar allt detta.. Jag hittar ju alltid något fel, jag anklagar mig själv för massor av saker hela tiden. Ilskan är hela tiden riktad mot mig själv och vad som helst kan utlösa den…

I alla fall så samlade jag ihop mig, fick hjälp av Julia och lyckades fokusera och vart nöjd med hur det gick. Jag måste bara inse att jag måste ändra fokus hos mig själv helt enkelt…. Sen kedjade jag lite själv, och sen lite med kommendering. Jag bestämde mig helt enkelt för att inte kolla efter vad rusa gör i kedjorna, för i kedjorna kan jag ju ändå inte påverka det. Ser någon något som inte blir helt rätt, så får jag ta tag i det efteråt, men belöning måste Rusa ändå få…. Annars blir hon besviken och vill inte vara med. Det gjorde att jag faktiskt kunde kontrollera mig själv lite mer, när det gäller känslor och tankar. Försöker se lite på det som meditation. Det ska gå!

Jag funderar på att kanske inte skriva så mycket i bloggen inför tävlingen. Jag ska inte skriva ner nåt, utan bara försöka planera inför närmsta passen. Jag måste hålla fast vid vad jag bestämmer mig för, och ta hjälp av bästa vännerna för att slippa tänka på allt för mycket samtidigt, eftersom jag tydligen inte kan göra det längre… Nu ska vi träna vidare inför tävlingarna, och sen återkommer jag till skrivandet.

Det som jag kommer uppdatera är dock spåren, för jag tycker det är fantastiskt roligt att kunna följa exakta utvecklingen av rusas spårning, och jag har inte lagt ett enda spår som jag inte utvärderat sen jag började med detta… Så det fortsätter jag med i alla fall.

Vi får se om jag klarar hålla mig borta till slutet av april, men känner jag för det så skriver jag säkert ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s