Gå upp tidigare.

Standard

20130611-084950.jpg
Vaknade tidigt idag igen, men inte kl 4… Så jag orkade mig faktiskt upp ur sängen tidigare än vanligt. Egentligen skulle jag vara ledig idag, men det är en som blivit sjuk, så jag får hoppa in.
Tänkte det var tråkigt för jag hade planerat att spåra med rusa, göra nåt kul och sen packa förstås… Ikväll är det föreläsning… Blir nog sent packande idag, för helt plötsligt är jag upptagen precis hela dan….
Som tur var så har jag ju lite tid innan jag börjar, och rusa hittade en tennisboll.. Hon gillar ju bäst saker hon hittar och när det var en tennisboll var det ännu bättre… Tränade lite kryp och inkallning… 1,2,3 har funkat bra för att höja farten… Ska prova det med apporten också..
Krypet var fint som vanligt och just nu jobbar jag med att hålla bra hastighet och att hon är låg… Svårt att se när hon är bredvid, men det känns bra i alla fall….
När det gäller störningar behövde jag lägga henne en gång innan krypet för hon var helt inne på de andra hundarna kring fältet… Sen en gång i fria följet då det hände nåt kul på cykelvägen… Sen var fokus och attityd bra kändes det som! Så kul att det går framåt!
Tränade också kedjan framförgående och läggande och det var bättre än på tävlingen i alla fall… Men positionen blir lite långt fram…
Avslutade med fritt följ i 2 min där hon höll fokus!! Hon tittar rakt fram efter halterna men det har jag valt att acceptera…. Efter det kändes en jobbig morgon plötsligt bra igen…
Hann med ett uppletande med bollen och hon var så nöjd. Hon gillar verkligen uppletandet! Nu sitter jag på en kulle och skriver och det börjar bli dags att bege sig till jobbet….
Ha en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s