Heldag med hund.

Standard

20130824-091523.jpg
Igår hade jag en riktig hunddag för mig själv. Först hjälpte jag Jessica att ta aleph till veterinären när hon var på jobbet. Han har fått sår och är väldigt röd i och runt ögonen…. Fick lite salva så får vi se hur det går..
Åkte sen mot raksta och la spår till rusa och tränade lite plats med skott… Gick sjukt bra! Hon rörde inte ens på öronen alls!! Låg kvar lugnt med två skott, precis som vanlig platsliggning….
Gick en promme med aleph och rusa till vattnet… Rusa simmade och aleph försökte ta sig ner i vattnet utan att behöva simma… Gick inte så bra då han tillslut ramlade i med huvudet före….

Rusa fick sen spåra som ni kan läsa om i andra inlägget och efter det åkte vi till klubben och tränade lite…

Rusa fick träna på alla moment i tvåan och lägre och gjorde det bra… Var bara farten till rutan som definitivt kunde varit bättre…. Men apporten börjar se bättre ut med farten in… Krypet verkar ordnat till sig och hon klarade hoppet bra… Vi tränade också lite kedjor… Bland annat framförgående med läggande efter… Framförgåendet är lite vingligt och inte helt perfekt.. Men det funkar… Där kan jag jobba mer helt klart… Fjärren är bra som vanligt.. Inkallningen har bra fart.. Jobbar mycket på vänstersvängar i fria följet, för där kan hon slarva ordentligt…
Märks att vi inte tränat på klubben på ett tag, för det var lite blicksläpp i fria följet.. Men hon är engagerad hela tiden så det är kul 🙂
Aleph fick träna lite fritt följ ( position riktigt långt fram som det är nu), läggande under gång och apportering.. Kul att han kunde koncentrera sig hela tiden trots att det kom hundar.. Han höll ihop under ett långt pass utan att gå upp för mycket i varv eller bli förvirrad..

Nöjd med dagen!

20130824-104743.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s