Lite filmer.

Standard

När man tränar mycket själv så är det svårt att veta hur saker ser ut… Vad man själv gör och hunden.. Så då är det bra att filma lite..

Jag tänkte filma apporten för att se farten ut och in, och för att se ingångarna. Men när jag tränade apporten så höll jag leksaken i höger hand, och apporten i vänster.. när jag skulle kasta den så slog det i lite i rusas huvud… hon hämtade den och så, men sen ville hon inte sitta brevid mig, trots att jag höll apporten i höger hand. Så fort jag gjorde kaströrelsen hoppade hon åt sidan. Sen fick jag träna med lite godis, men hon rör sig ändå lite och sitter långt ifrån…. Tror dock att det går att fixa ganska snabbt, men det märks att hon ibland är lite mesig 😉 var ju inte ens hårt….. Jag kunde ju inte filma från sidan eftersom jag var själv, så det är lite svårt att se, men jag tror hon har ungefär samma fart ut som in….

Sen ville jag kolla skillnaden på attityd och position ifall man förbereder fria följet med godis eller leksak… Vad tycker ni? Förutom att jag går superkasst! Jag har verkligen aldrig varit bra på att gå i fria följet!!

Så måste jag såklart titta lite på krypet, där hon började fuska en hel del med armbågarna… Jag tycker det är supersvårt att se, men hon verkar ha armbågarna nere så gott som hela tiden… Men jag får nog fortsätta träna på det där. Här i filmen så gör jag såklart fel igen och belönar med att släppa upp henne istället för att ge godis när hon ligger..

Lite inkallning hann jag med, där ville jag titta på ingångar också. Det är verkligen utgångs och ingångsposition i start och slut som behövs jobbas på mest just nu! Jag vet att hon kan springa fortare, men tempot har i alla fall ökat, och det verkar rätt jämnt…

 

Är lite lam i belöningarna, men jag är fortfarande sjuk, så jag börjar hosta som en tok om jag anstränger mig för mycket…. det gör verkligen ont i bröstet hela tiden.. usch!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s