Fjärrdirigering och dåliga tankar.

Standard

20131006-232201.jpg
En ledig dag den här helgen…. Spenderades mest bara med att fixa en massa grejer i huset….
Hann i alla fall med en promenad i mörkret och lite fjärrdirigering. Filmade och såg att början gick väldigt bra, men sen blev det sämre, för jag ser tydligen inte bra nog. Så jävla svårt med fjärren, man ser ju inte exakt… Belönade många fel i slutet, men belönade ju fler rätt innan som tur är… Det svåraste är stå-sitt som vi inte tränat nog mycket på…. Orkar inte va 100% perfektionist just nu… Men försöker släppa förbi så lite misstag som möjligt ändå…

Annars är jag mest bara deppad. Jag har så många idéer och projekt som jag skulle vilja börja med… Men jag känner mig bara så kass på allt att jag inte ens vågar försöka…. Vem kan liksom vilja få hjälp från mig, eller tycka jag är bra…. Det finns liksom inte….

Sen är det ju tiden…. Den bara försvinner,., livet går bara förbi så jävla snabbt, och det känns som att alla kommer nån vart och jag bara står stilla..

De dåliga tankarna blir bara fler och jag orkar ingenting. Vet inte hur jag tar mig ut detta…. Men det ordnar sig säkert som alltid…

Skönt att träna lite hund så man slipper tänka så mycket, bara fokusera på nuet… Så länge jag inte behöver tänka på vad andra tycker… Då blir jag deppig igen…. I min hjärna så tycker jag och alla att jag är rätt kass….

Låter sjukt när man skriver det, men välkommen till min hjärna….. Och de är inte de enda av alla miljoner dåliga tankar..,. Suck….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s