Energi

Standard

20131022-234741.jpg

Fick massa energi av träningen idag, så då kan jag ju inte sova direkt jag kommer hem… lika bra att blogga!

Måste säga att jag har tur som har så bra träningskompisar som ställer upp och analyserar och kommer med idéer. känns bra!

Idag hade jag gjort en liten plan, mest på lugna saker.  Så här gick det…

Backa- hon är fortfarande lite osäker och jag har bara kört 2-3 pass, men hon bjuder mer och mer på backandet… i min plan så stod det att jag skulle träna på längre avstånd, alternativt få henne att backa längre.. Fick henne att backa ganska långt faktiskt, men vid en viss gräns satte hon sig eller la sig… Lyckades dock tänja lite på den gränsen några gånger, så där får jag fortsätta utöka…. Sen måste jag sätta på kommando och även få henne att backa när hon redan står långt från mig.. Målet är att hon ska kunna backa trots att hon är 25 m från mig… Puh!

Sittande i grupp: Körde 3 sittande i grupp (utan grupp) störning var kaj och kryddan som tränade.. Hade externbelöning som på platsliggningen… Först fick hon springa efter bara några sekunder… sen efter ca 30 sek och sen efter 1,5 minut + att jag gick tillbaka till henne. Hon klarade alla utan att röra sig det minsta.. Hon har mycket förväntan på gruppmomenten, så där har jag en fördel när det gäller sittande i grupp….

Metall: Hon skulle klara att greppa och hålla… Sist så ville hon ju inte ta upp den längre.. Idag fick hon hålla och sen dra den från mellan mina knän.. Hon klarade det bättre och bättre, men till en viss gräns… sen tycker hon det blir för jobbigt… Julia fick då hjälpa mig att få lite mer fart i det hela (jag har gjort illa höften på nåt sätt så jag har svårt att gå och springa är omöjligt)… Kan ju bli stor press i greppande träningen, så där måste jag nog hålla passen väldigt korta.. För det verkar ju funka lite ändå, eftersom hon greppade bättre när hon fick springa till den nu än förra tisdagen…. Men springa med metallen är en omöjlighet för Rusa…. vi får se hur man ska lösa detta…

raka ingångar + sitt under fritt följ: Alltså, jag vet inte vad det är, men när jag bestämmer mig för att träna på detta så gör hon alla rätt…. Tror hon hade en något sned ingång…. Men ändå är det sneda ingångar och sneda sättanden som jag får avdrag på….. Hur kommer man åt det om det hela tiden går bra när man tränar? Kanske det beror på situationen med tävlingsledare? Kanske får prova att träna på ingångar och sånt med kommendering….. Men det kanske också är när man sätter ihop fart + ingång…. Jag brukar ju köra dom separat… Får prova det nästa gång.. Men jag har ingen bra plan för hur jag ska göra om det blir fel… Vill ju ändå behålla farten liksom, och om den är bra……. grr.. svårt!

Hopp-apport: Nu kan hon hoppa, och hoppa tillbaka med apporten.. Men hon har verkligen världens sämsta hoppteknik och verkar tycka det är jobbigt att hoppa.. Det gör att det blir en ganska seg apportering… Speciellt när hon ska vända upp för att hoppa med apporten tillbaka….. men antingen stampar hon av typ 3 meter innan, eller bara nån dm innan…. Helt ologiskt… Kanske får fixa så nån som kör agility kan visa mig lite hopptekniks övningar….

Vitting: vittringen var inte med på planen… men julia gjorde det så roligt med kaj… Hon lekte massa med pinnen och kastade sen in den i en hög med massa pinnar… Provade med Rusa och hon tyckte det var jättekul och tog dessutom rätt… Ska prova detta nästa gång också!

Stannade och pratade efter träningen och det var trevligt. Känns skönt att man kan vara öppna mot varandra.. Tror det här kommer bli en bra träningsvinter! Nu måste jag ändå gå och lägga mig för imorrn är det jobb igen….

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s