Ensam helg.

Standard

20131108-203424.jpg

Igår skulle jag egentligen ha åkt upp och hälsat på familjen i norrbotten. Det blev inte så för det krånglade till sig med SJ. Så kan det gå…
Så nu har Mathieu åkt till Frankrike och jag har 5 dagar ledigt. Eller hade… Nu har det ju gått en dag till.
Det känns konstigt att vara ensam hemma, inte ha något planerat och inget jobb på så många dagar. Det händer ju aldrig…

I alla fall sov jag tills jag vaknade (skjutsade ju ändå mathieu kl 4 på morgonen till centralen), sen gick jag på en långpromme. Gick sakta och bara njöt av naturen och Rusa. Det är så kul hur jag verkligen börjat förstå hennes kroppsspråk när det gäller många saker… Tex så kan hon gå och nosa överallt, stanna lite här och lite där… Men helt plötsligt så stannar hon, tittar på mig, tittar ner…. På ett speciellt sätt… Då har hon hittat en grej! Idag var den en halv plastdunk.. Den var kul. Senare på promenaden så mötte vi folk, samma där, man ser direkt att hon ser att nån kommer… Sen kommer hon tillbaka, duktiga tjejen! Så skönt att inte ens behöva ha med sig kopplet och gå direkt från huset sådär. Vi gick lite hipp som happ och runt sjön. Blev nog kanske 7 km… Vår skog är så mysig!!

Sen sov jag igen. Varför inte, när man kan göra som man vill… Tände ljus, en brasa, drack lite vin….
Sen tränade vi lite fjärrdirigering. Nu börjar jag få klart för mig hur jag vill att det ska se ut…. Ungefär som på filmen… Men måste träna på mer stadga i skiftena.. Men är jättenöjd att hon börjar kunna få till skiften utan massa kroppshjälper. Nu måste jag få ut avståndet bara… Hon är lite förvirrad nu när det gäller detta, så det blir en hel del testande hit och dit… Så lite mer säkerhet behövs allt.. Säkerhet och stadga. Men vi är en bit på väg!

20131108-203447.jpg

20131108-203521.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s