Tisdagsträning.

Standard

20131108-175922.jpg
Bättre sent än aldrig… Eller?
I tisdags tränade vi som vanligt i lokalen. Vi jobbade vidare på våra projekt. Hon fick springa med metallen och lyckades peppa henne så hon galopperade med den. Framsteg!
Jessica hjälpte mig med att klicka när hon sitter rakt. Jag vet faktiskt inte om det går framåt, men jag tror det. Kändes som fler rätt än fel…
Vittringen började jag att försöka få fram rutin på att jag vänder mig om. Var första försöket och det kunde helt klart sett bättre ut.. Men hon tar rätt hela tiden nu! Så där har polletten trillat ner….
Michelle skrev att de hade haft samma problem med osäkerhet kring rutan när man flyttat hela tiden… Och det verkar faktiskt öka osäkerheten hos rusa också… Jag ska prova som hon gjort, att inte flytta rutan så mycket på ett tag…. Få in våra rutiner igen… Med olika avstånd men samma förberedelser,,. Öka hennes självförtroende helt enkelt… Närhet känns som hon vet vad hon ska göra så ska jag börja med ”okända” rutor igen….
Backandet går också bättre… Däremot måste hon lyssna lite bättre på kommandot efter (sitt eller ligg)… I helgen ska jag försöka få till lite ”riktig” fjärr och se om arbetet gjort skillnad…. Sättandet tror jag blir jättebra, men läggandet blir lite väl mycket bakåt tänk… Får kanske filma när jag tränar nu i helgen…

Jag är pepp på att ta upp spåret mer igen. Vi får se om jag lyckas…
Sen blir det valpgos på söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s