Valpar och SSBK

Standard

20131111-235504.jpg

20131111-235511.jpg

20131111-235518.jpg

I helgen har jag pysslat med lite olika grejer. Har byggt en sängstomme med Jessica, varit på Ikea och hälsat på valparna. Nu är de drygt 3 veckor och såå söta! De tumlar runt som små bollar , men utforskar massa saker hela tiden. Man skulle ju kunna sitta där hela dan… Jo-Jo är så himla fin också 🙂 det var kul att Malin som äger pappa Vegas också var och hälsade på. Blev en del hundsnack också. De tre tikarna i kullen är de som är på bilderna ovan. Det går ännu inte att säga vilken som kommer bli min, för de har fortfarande inte utvecklats så mycket att man ser deras personligheter…. Kul var det i alla fall!

Rusa skadade sin tass när vi spårade sist.. Så hon är på vila nu… Men vi tränade ändå lite lugna grejer på SSBK idag… Inte så ofta jag är på klubbar nu, men det kommer nog bli lite mer igen…. Störningarna behövs verkligen… Alfie fick också träna lite och var duktig.

Rusa fick träna fjärren… Fick ut varierande avstånd på 5-15 meter och resultatet var ungefär samma, skiftena ser mycket bättre ut även om hon fuskar ibland. Jobbar nu på backa kommando.. Back-sitt och back-ligg… Hon backar fortfarande lite för långt, men det kommer fixa sig… Vi har i alla fall nåt ett delmål, så det är kul… Sen tränade vi lite fritt följ. Snabba vänstersvängar bland annat för att träna lite uppmärksamhet och snabbare bakdelskontroll… Lite andra svängar och stegförflyttningar blev det också…
Hon går riktigt bra åt höger. Känns som hon är rak i kroppen under stegen, men måste kolla i speglarna imorrn… Åt
Vänster går, men är inte lika bra. Måste fundera hur jag ska göra stegen exakt….
Tränade också sättande under gång och de börjar sitta nu! Snabba och fina 🙂 hon gjorde också rätt när jag varvade med sitt och ibland ligg… Så det börjar nog sitta bättre nu…

Det var väl ungefär vad vi hann med. Alfie fick träna apportering, linförighet, inkallning och hopp. Han var duktig men har ibland problem med fokus….

Var kul att träna och rusa har så bra attityd nu 🙂 allting går framåt även om vi har en del kvar… Men tror vi kan bli klara till våren, så det är nog dags att anmäla sig så man får ett riktigt mål att sikta mot. Kul!

Imorrn blir det inomhusträning, så lite planering under dan alltså….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s