Det börjar ta sig…

Standard

Träningen gick faktiskt riktigt bra idag… Rusa får fortfarande inte springa så mycket, så det blir inte så mycket lek, utan mest godis..

Tränade lite vittring, med massa pinnar… Lite smak på fel pinne blev det, men riktigt nöjd hur hon fixar det sen..! Trodde aldrig vi skulle komma så långt i det här på så kort tid… Brukar ju behöva lång tid för såna här projekt…. Kul!

Körde lite framförgående och det är lite problematiskt i lokalen eftersom den är precis så lång som jag behöver gå…. Försöker ju utöka sträckorna för att hon inte ska få förutfattade meningar som hon jämt får… Svårt… Får nog träna det lite mer ute.. Blev lite saktagående utan koppel också, men där var hon lite för pepp och ökade takten lite väl…

Fjärrdirigeringen börjar också ta sig… Nu kan jag variera avståndet och idag var det mellan 10-15 meters avstånd från mig… I filmen så är det väldigt kort tid mellan skiftena, men gången efter hade jag längre emellan och det var inga problem,,,, hon har fortfarande lite svårt att skilja på skiften mellan stå-sitt och stå-ligg… Så vi nöter vidare för att få mer säkerhet.., börjar i alla fall bli nöjd med skiftena, även om det är lite tramp…. Det är ju lite det vi jobbar på just nu.. Att få bort backningen men utan att ta bort bakåt tänket.. Inte alltid så lätt!

Avslutade med utgångsposition och fritt följ med störning och även det gick över förväntan! Bara ett blicksläpp i utgångspositionen! Trots bollar och kamprulle som flög och Jessica som hoppade… I fritt följ på raksträckan blev det nåt blicksläpp i början när Jessica studsade bollen, men det gick bättre sen…. Däremot så tappar hon lite position vid störningen när hon behåller blicken på plats…. Men det är kul med störningsträning… Speciellt då hon inte längre verkar tycka det är jobbigt, utan bara kul….

Nöjd med kvällens träning 😀

2 reaktioner på ”Det börjar ta sig…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s